lørdag 28. november 2009

jeg tenner lys for deg.

rip kjære onkel. i dag reiste min kjære onkel hjem.
jeg tenner masse lys for deg.
men også for resten av familien som er igjen,et lys for tante,et lys for mine kusiner,min fetter og for barnebarna dine josefin og martina.
hvil i fred.

post signature

mandag 23. november 2009

min første muffins.

jeg har lenge gått å sett på de muffinsene som mange lager nå,de er jo så herlige, her er mitt forsøk på en slik muffins,og det blir nok flere fra denne kanten.



post signature

onsdag 18. november 2009

vindus eske

Ihelgen var vi i bryllup til et vennepar av oss, de ønsket seg kun penger da de allerede har bodd sammen en stund og har det meste av det de trenger.
En pengegave kan ofte være litt kjedelig å gi bort bare i et kort,så jeg snekkret sammen en eske med et vindu,rullet alle pengene sammen(pyntet litt),og fyldte esken med røde gele hjerter slik at det så litt bedere ut. Et kort i lik stil ble også laget til dem.












post signature

bryllupskort.

dette kortet laget jeg til et vennepar av oss som giftet seg på lørdag.det står litt i stil til esken som de også fikk med en pengegave fra hele pks.(panser kjøre skolen )









post signature

lørdag 7. november 2009

blog-candy

sjekk denne fantastiske blog-candyen som carrin Sofies verden har gående frem til 25.november.
anbefaler virkelig en tur i bloggen hennes med det samme, fantastisk.


post signature

vogn kort igjen.

et dåps kort til sjefens sønn.
lille storm aleksander som døpes i morgen..






post signature

lærer gaver.

jeg har laget noen esker til mine lærere som jeg har hatt dette året, jeg er endelig ferdig med utdannelsen min og jeg er himmla stolt over meg selv for at jeg har fullført med 4.unger i hus og en mann som stadig er borte.


















post signature