fredag 27. januar 2012

et livs tegn

denne stakkars bloggen min er så nedprioritert som det er mulig å få den,hvorfor? det skyldes rett og slett at jeg har så store problemer med å få lastet opp blidene mine slik at jeg heller har valgt å legge de ut på fb.

ellers så har jeg igrunn fått meg en ny hobby eller den er jo egentlig ikke helt ny,har jo holdt på en lang periode,forskjellen er vel nå at jeg ikke lenger ser på det som en hobby men en livsstil som passer meg utmerket.

jeg er vel mer enn gjenomsnittet opptatt av kosthold og trening enn kanskje mange andre halv gammle kjærringer:)

og jeg kunne ønske at flere var litt mer opptatt av dette,noen synes kanskje det med trening er vanskelig og noen finner kanskje ikke motivasjonen til å trene og være i fysisk aktivitet,jeg VET hvordan dette er,jeg har vært der selv og tro meg jeg har hatt 100.undskyldninger for å utsette trening.

men.... noen opplevelser og erfaringer gjorde at jeg rett og slett måtte våkne opp og ta vare på meg selv,livet mitt er rett og slett for skjørt til å ikke tas vare på:) jeg kan ikke helt dele med dere det jeg var igjenom,det er fordi jeg rett og slett ikke helt klarer å forsone meg med det selv enda....

jeg er jo mamma til 4.barn og det kan være en hektisk hverdag hjemme hos oss,men jeg fortjener å ta vare på meg selv,for ingen andre vil gjøre det og hvis ikke jeg gjør det.

jeg er jo igrunn kjempe heldig siden jeg er gift med en mann som deler samme interesse og har sin utdannelse som personlig trener.

uten om det så finnes det så utrolig mange super bra trenings blogger her ute som man kan finne masse inspirasjon,tips og råd:)

her er en av dem:http://kristinasinvei.blogg.no/

hun har nå en fredags konkuranse og hun elsker fredags kos som meg:)

sjekk ut bloggen hennes og finn inspirasjon du også:)

he en riktig fin helg:)

klem

post signature

Ingen kommentarer: